Борисов: Ако след изборите не се направи правителство, ще е наказание за управляващия

"Този път сме длъжни България да има стабилно правителство", заяви водачът на листата в Ловеч

18.03.2023 | 13:05 Редактор: Ирена Бакърджиева
Борисов: Ако след изборите не се направи правителство, ще е наказание за управляващия

Имаме огромна армия от знаещи и можещи в ГЕРБ. Това каза лидерът на политическата партия ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч, който заедно с членове на партията и кандидати за народни представители от коалицията ГЕРБ-СДС се срещна със симпатизанти в Ловчанското читалище "Наука – 1870 г.".

По думите на Борисов силата е в армията. "Има значение и лидерът, дали са двама, дали са седем, но армията се състои в тези хора", каза той и посочи кандидатите за народни представители от КП ГЕРБ-СДС в 11-и МИР-Ловеч.

"Брутално през тези две години се отнасяха с нас, нямаше кой друг да оцелее, освен ние, защото силата е нашата слабост. Прекалено сме силни, много са хората, които ни вярват", посочи лидерът на ГЕРБ. 

Той добави, че ако след още едни избори не се направи правителство, ще е наказание за този, който ще управлява, предаде БТА.

"Този път сме длъжни България да има стабилно правителство", заяви водачът на листата Николай Нанков. Той пое ангажимент, ако КП ГЕРБ-СДС управлява, да се намери основен структуроопределящ инвеститор за Ловешка област.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR