Манолова: Не давайте шанс на големите партии, те докараха българския народ до мизерия

Тя увери, че "Изправи се, България" има план за справяне с високите цени за предстоящата зима

30.09.2022 | 20:19 Редактор: Теодора Патронова

Лидерът на "Изправи се, България" Мая Манолова, предупреди избирателите, че давайки своя вот за големите партии ще бъдат обслужвани само техните лидери и близки до тях фирми.

"Не им давайте втори шанс, те не го заслужават. Те докараха българския народ до мизерията и до страха как ще изкара есента и зимата", изтъкна тя.

Мая Манолова посочи ГЕРБ и четворната коалиция на "Продължаваме промяната", ДБ, БСП и ИТН за виновни за скока с близо 60% на битовите сметки

"Хората изнемогват и няма как да плащат 50% инфлация на основните хранителни продукти. Гласувайте с номер 17, за да има в парламента партия, която да ви защитава и да отстоява интересите ви", подчерта тя.

Манолова увери, че "Изправи се, България" има план за справяне с високите цени за предстоящата зима.

"Не вярвайте на чужди знамена, те служат на чужди интереси. Гласувайте за "Изправи се, България", за да опазим домовете си, природата си, да опазим България от войната", каза още тя.

Лидерът на "Изправи се, България" се обърна и към председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

"След 2 октомври България ще има депутати, които няма да са послушковците на Европа, които ще се опънат срещу всяко решение, което нарушава интересите на българите", отбеляза Манолова.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК