Нинова: Няма да позволим да се орязват социални придобивки

Според лидера на БСП след изборите са необходими бързи действия

24.09.2022 | 16:30 Редактор: Теодора Патронова
Нинова: Няма да позволим да се орязват социални придобивки

"Трябват бързи действия след 2 октомври - таван на цените, компенсации за семействата, подкрепа за енергийно бедните, преизчисляване на пенсиите, увеличение на вдовишките надбавки и увеличение на минималната заплата." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при посещението си в Криводол.

В местността "Томин мост" с нея присъстваха още водачът на листата на "БСП за България" във Враца – Атанас Зафиров, водачът на листата в Монтана – Ирена Анастасова, както и цялата листа на коалицията за Враца и членът на ИБ Генадий Събков.

"Видяхте колко много направихме в социалната сфера само за 6 месеца. Гласувайте за реални резултати, а не за популистки и празни обещания. БСП ще продължим да бъдем носителят на социалната политика в следващо управление. Няма да позволим да се орязват социални придобивки, напротив – те трябва да се увеличават, защото инфлацията бързо ги изяжда. В тези тежки времена без социална партия в управлението, хората трудно ще преминат през зимата", призова Нинова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 месеца
Г-жо Нинова, това трябваше да го правите, когато БСП беше в управляващата коалиция, а Вие имахте четирима министри и бяхте вицепремиер на кабинета. Тогава Вие си траехте, премиерът К.Петков отказа газ от Газпром, базирайки се на промяна на валутата за заплащане,изгони най-голям брой руски дипломати в ЕС, а Вие през това време разрешавахте износ през трета страна на оръжие и боеприпаси за милиарди евро за Украйна.Сега приказвате сладки и медени,но както се пее в песента късно е либе,за китка. Сигнализирай за неуместен коментар