Нинова: Лидерите на партии не трябва да допускаме България да бъде въвлечена във война

"Повишават се рисковете и расте опасността за тежки последици от войната", каза лидерът на БСП

23.09.2022 | 15:42 Редактор: Ваня Кузманова
Нинова: Лидерите на партии не трябва да допускаме България да бъде въвлечена във война

"Международната обстановка се усложнява в последните 48 часа. Повишават се рисковете и расте опасността за тежки последици от войната. Това ни поставя пред изключителната отговорност за вземане на съдбоносни за българския народ решения. Още по-трудно става в предизборна обстановка, когато ситуацията се използва за трупане на партийни или лични дивиденти," заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на обиколката си в Благоевградска област. 

Тя посети Петрич, където присъстваха още водачът на листата на “БСП за България“ в Кърджали и втори в листата в Благоевград - проф. Георги Михайлов, кметът на Гоце Делчев и член на Изпълнителното бюро на левицата - Владимир Москов, областният управител на Благоевград - Валери Сарандев, както и Младен Тимчев и кандидати за народни представители от “БСП за България“ в Петрич.

"Призовавам всички лидери на партии да не допускаме България да бъде въвлечена във война. Нашите идеологически различия остават. Нашата битка стар - нов модел на управление също. Но съм сигурна, че никой не иска България  да участва във война. Нека гарантираме на българския народ, че няма да го допуснем. Няма по-висше благо от мира", каза още Нинова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК