Борисов: Хората искат да им дадем надежда, че ще се справим с кризите

"България от две години е в политическа криза – тя е страшна и дълбока", смята Томислав Дончев

14.09.2022 | 12:43 Редактор: Петя Кръстева

"Всички дават очаквания да ги извадим от кризите. Две години чакахме План за възстановяване, но него го няма. Надяваме се, че сме направили добър документ – "България след кризите - план за възстановяване". Хората се надяват да им дадем надежда, ние трябва да кажем с какви инструменти ще се справим с кризите", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при представянето на програмата на партията.

Томислав Дончев, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, подчерта, че те са умни и работливи, но не могат да заложат какво искат да направят в страница и половина.

"България от две години е в политическа криза – тя е страшна и дълбока, защото има липса на политически диалог и желание за съвместна работа, наличие на радикализъм и арогантност", смята бившият вицепремиер. Той добави, че наред с кризата в страната, войната в Украйна също е оказала тежко влияние.

И обясни, че ще представят решение за изход от кризите, без да забравят важните приоритети – икономическо развитие, образование, наука, зелена трансформация.

"Ако волята на народа е ние да сме първи, ние осъзнаваме отговорността да сформираме правителство, което да излъчи мнозинство, но успоредно с това трябва да върнем диалога в политика и да изхвърлим лъжата", категоричен е Дончев.

Харесайте страницата ни във  Facebook  ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Хан Крум
преди 1 година
''Хората се надяват да им дадем надежда.'' На хората комунистите им даваха надежда и светли бъднини.Хората искат сигурност и добър живот, който точно вие не може да го дадете. Сигнализирай за неуместен коментар