Христо Иванов: ДБ е готова за разговори с ИТН без да иска постове за министри

По думите му готовността им е за разговори за конкретни политики и ясно конфигуриране на парламентарната формула

17.07.2021 | 13:50 Редактор: Жаклина Иванова

"Демократична България" е готова за разговори с "Има такъв народ" за подкрепа на следващ кабинет без да иска постовете за свои министри.
Това стана ясно от интервю на съпредседателя на обединението Христо Иванов пред "Дарик Радио".

По думите на Иванов готовността им е за разговори за конкретни политики и ясно конфигуриране на парламентарната формула, която ще застане зад това управление.

"Никога не сме казвали, че ще подкрепим всяко и всякакво правителство. Казвали сме, че няма да поставим предварителни условия, свързани с наше участие в него. Нещо повече, сега, ако нещо се промени, то ще бъде, че сме на ръба на това да заявим, че няма да участваме при каквито и да е условия със свои представители", заяви Христо Иванов.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 1
Гиневски
преди 2 години
Г-н Иванов,с витиеватото си говорене,ти не гарантираш,че разговорите с ИТН,могат да дадат резултат,който да е в полза на хората които ви изпратихме в 46-тото НС! Ако се "разтовариш" от обзелата те мисъл,че трябва и то задължително да си министър,ще бъдеш приет както от колегите си в парламента,така и от българите гласували ти доверие,като политик,който действително ще работи за просперитета на държавата си! Сигнализирай за неуместен коментар