Манолова: Трифонов печели, хората казват "Не" на статуквото!

Бихме подкрепили правителство при определени условия, заяви тя

11.07.2021 | 22:30 Редактор: Тодор Петров
Манолова: Трифонов печели, хората казват

"Имаме малко по-висок резултат от изборите на 4 април. Радващо е, че всички формации на протеста повишават своята подкрепа. Най-вероятно партията на Слави Трифонов ще бъда първа политическа сила. Хората казват "да" на промяната и "не" на статуквото", заяви лидерът на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова пред Bulgaria ON AIR.

Тя изтъкна, че съставянето на правителство е отговорност на най-голямата формация - партията на Трифонов. 

"Бихме подкрепили правителство при определени условия - повишаване на доходите, преизчисляване на пенсиите, ясна помощ от държавата за малкия бизнес и семейните стопанства, подкрепа за хората с увреждания, здравната реформа, реформата в съдебната система", обясни Манолова.

Тя подчерта, че хората очакват власт, която да покаже, че е на тяхна страна и има решения. 

"Хората се отвращават от разправиите в самите партии и от междупартийните боричкания. Хората очакват, че парите вече няма да се разпределят в приятелските кръгове, а ще стигнат до обикновените български граждани", настоя Манолова.

Тя посочи, че първите законопроекти, които ще внесат в парламента, ще са за преизчисляване на пенсиите и за личната помощ. Подготвят също и два проекта за две комисии - по ревизията и по незаконните подслушвания.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Noname
преди 2 години