Политолог: Борисов ще търси договаряне с партии на базата на политики

Генерален победител, докато няма правителство, нямаме, каза Любомир Стефанов

05.04.2021 | 09:58 Редактор: Юлия Христова

Какво се задава след изборите и ще бъде ли сформирано стабилно правителство?

"Победител се надявам да е българският народ, в крайна сметка. Нямаме генерален победител, докато няма правителство", каза за "България сутрин" политологът Любомир Стефанов и допълни: "ГЕРБ успяха да не се поддадат на напрежението от миналата година". 

"Преди избори наистина се обещават неща, но липсата на политически опит пак надделя. Изглежда ми трудно на базата на обещаното на каква база ще направят правителство", посочи той за Bulgaria ON AIR.

От думите му стана ясно, че в момента не може да се говори за сценарий за експертен кабинет.

"По-скоро Борисов ще търси начини за договаряне с повече партии на базата на политиките. БСП е основен губещ, този вот е оглушителен трясък за тях. Нека станат ясни резултатите от поне 80-85% от протоколите, както и тези от чужбина, за да коментираме ставащото с ВМРО. Протестите държат политиците нащрек, здравословни са", допълни Любомир Стефанов. 

Според него, дали можем да очакваме стабилно правителство, е въпрос за 1 милион долара

Гледайте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Селяк
преди 3 години
Какви преговори от страна на Толупа ? Той си е самодостатъчен и е под достойнството му да се среща с който и да било . Той даже няма да отиде да вземе мандат от Радев !Много е обидчив и какъв спортист е бил , като не може да губи ? Сигнализирай за неуместен коментар