ГЕРБ: За нас властта не е самоцел

Приоритетът ни винаги е  бил резултатът, който следва нашите действия, заяви Александър Александров

01.04.2021 | 21:15 Редактор: Десислава Атанасова

Какви са прогнозите за следващия парламент? С отговорите в студиото на "Денят ON AIR" гостува кандидат-депутатът от ГЕРБ - Александър Александров.

"От голямо значение са броят партии, самият брой депутати, и кои ще са политическите формации, които ще влязат в този парламент. За нас властта не е самоцел. Причината да сме най-голямата политическа партия е именно това, ние никога не сме гледали на властта като самоцел Приоритетът ни винаги е  бил резултатът, който следва нашите действия", заяви кандидат-депутатът в ефира на Bulgaria ON AIR.

Александров коментира и думите на президента Румен Радев, с които той призова гражданите да упражнят правото си глас на предстоящия вот.

"Изказванията на президента мога да ги определя като последен напън на антиГЕРБ коалицията. Това е и обида към българския избирател", каза Александров.

Той взе отношение и относно някои от обещанията в предизборната платформа на партията.

"Обвързали сме всеки един сектор с икономиката, насърчаване на инвестиции в иновациите, над 400 млн. лева сме предвидили за нов вид индустриални паркове", обясни Александров.

И категорично заяви, че бизнесът получава грантовите плащания - периодично, с малки закъснения, но все пак е помощ в тази криза, която работи.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК