Георги Атанасов: БСП е моралната и политическа алтернатива на ГЕРБ

Неравната е битката с партията-държава, категоричен е кандидат-депутатът

25.03.2021 | 22:16 Редактор: Здравко Черкезов

В деня на последното заседание на 44-ото Народно събрание, ГЕРБ и БСП влязоха в остра размяна на реплики. Коя от двете партии ще спечели предизборната битка - ще стане ясно на 4 април.

"За да управляваш, трябва да постигнеш съответен резултат. В неравната битка с партията-държава ГЕРБ и ко., това не е никак лесно. От една пoлитическа и морална гледна точка БСП е алтернативата на ГЕРБ и Бойко Борисов, която има най-големи основания да претендира за управлението", заяви кандидат-депутатът на БСП Георги Атанасов в студиото на "Денят ON AIR"

По думите му, от самото начало на 4-годишния мандат на ГЕРБ,  БСП е била "най-сериозната и може би единствена решителна докрай опозиция, не само с внесените 5-6 вота на недоверие, а и с цялата опозиционна реториката, която бе подета от големите граждански протестите миналото лято".

"Всички позиции и оценки за управлението на ГЕРБ, които бяха издигнати от Корнелия Нинова и БСП, бяха подети от улицата", смята Атанасов.

"Смятам, а и ръководството го заяви, че категорично не се допуска коалиция с ГЕРБ. Това са двата принципни фронта на българската политика - от едната са управляващите, а от другата е единствената реална и адекватна опозиция - БСП", категоричен е спортният журналист.

"След случката по времето на Тройната коалиция и след това при правителството на Орешарски, след целувката на Станишев и Местан, има огромен, морален и политически проблем", поясни събеседникът в студиото на Bulgaria ON AIR.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 1
Пешо
преди 3 години
БСП морална? Това е най-тъпия виц. Сигнализирай за неуместен коментар