Money.bg

Събота от 16:00 часа
още

Money.bg - 25.7.2020 - пълен запис

27.07.2020 | 16:25 Редактор: Таня Харизанова

Коронавирусът не отминава така, както ни се иска. Очевидно е, че без лекарствен продукт или ваксина няма да можем да го преборим.

Колко близо е светът до откриването на ваксина срещу коронавируса? Търсим отговор на този въпрос в предаването, в което ще разговаряме с човек от асоциацията, която обединява най-големите фармацевтични производители в света. От него очакваме да разберем колко ще струва една потенциална ваксина и може ли България да произвежда такава.

В студиото на Money.bg е Деян Денев, директор на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители – ARPharm.

Планират ли банките вдигането на лихвите по кредитите? Затягат ли мерките за отпускане на заеми? Колко големи загуби натрупаха по време на извънредното положение и как ще ги покрият? В предаването търсим отговори на тези въпроси с финансовия журналист от Money.bg Петър Илиев.

В този брой правим обзор с икономическия анализатор на Money.bg Даниел Василев на това, какво се случи в икономиката от началото на годината и какво можем да очакваме до края й.

Money.bg - събота, 16.30 часа, по Bulgaria on air!