Коалицията работи прекрасно, увери Борисов

Премиерът отхвърли обвиненията на Елена Йончева

23.01.2019 | 20:00 Редактор: Тодор Петров
Коалицията работи прекрасно, увери Борисов

Всяка политическа партия, нейните лидери си имат политика и си я развиват. Важното е да не пречи на общата работа на правителството, а то не пречи. Сутринта имахме Министерски съвет. Прекрасно си работи коалицията. Това обяви премиерът Бойко Борисов в Димитровград, коментирайки новата порция скандали при "Обединени патриоти".

Премиерът бе категоричен, че напрежението в малката коалиция не се е отразява на инвестиционния климат в страната, което по думите му е най-важното.

"Това е най-важната политика - повишаване на доходите, работните места и високо технологични производства", посочи още Борисов, цитиран от Dnes.bg.

Премиерът коментира и обвиненията на депутата от БСП Елена Йончева, която твърди, че правителството и Борисов използват Специализираната прокуратура за публично унижение на противниците си.

"Крадецът вика дръжте крадеца. Нито знам, нито се интересувам от тази партия и тези хора. Те за "добро утро", за "добър ден" и за "лека нощ" трябва да кажат Бойко Борисов. Всички свои неудачи – с Бойко Борисов", отчете премиерът и заяви, че няма нищо общо с обвиненията срещу Йончева.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК