БСП с нова подписка в АПИ: Как се харчат парите за пътища у нас?

Корнелия Нинова застана зад "червените" депутати, обвинени от Строителната камара

11.11.2018 | 13:21 Редактор: Тодор Петров
БСП с нова подписка в АПИ: Как се харчат парите за пътища у нас?

БСП ще внесе отново, този път с подписите на всичките си депутати, искането в Агенция "Пътна инфраструктура" за независима проверка на начина, по който се харчат пари за пътища у нас. Решението е в отговор на искането на Строителната камара за оставки на четиримата народни представители от БСП, внесли подписката. 

Това стана ясно от заседанието на Националния съвет на БСП. Социалистите трябва да решат и как ще се явят на евроизборите догодина. В дневния ред бе предвидено да обсъдят и алтернативния бюджет за следващата година, както и кога ще се проведе ежегодният им конгрес, който се очаква да бъде през януари.

Корнелия Нинова определи исканията на Строителната камара като "потъпкване на свободата" и добави, че ще поиска днешният пленум да подкрепи тези депутати с декларация.

На влизане в сградата на "Позитано" 20 "червената" лидерка коментира вътрешното-партийното напрежение около себе си. Тя отбеляза, че абсолютно всички предложение на днешния пленум ще бъдат обсъдени и гласувани демократично.