Роми биха спасители на плаж в Несебър

Спасяват ги от удавяне, те се отблагодарили с удари

30.08.2017 | 15:52 Редактор: Тодор Петров
Роми биха спасители на плаж в Несебър

Полицията започна издирване на участвалите в инцидента на Южния плаж в Несебър, след като в социалните мрежи бяха разпространени любителски кадри, на които се вижда как скандал между плажуващи и спасители прераства в жесток бой.

В час пик на Южния плаж в Несебър при червен флаг спасител подава сигнал за давещи се мъж и жена. Реакцията на гардовете е светкавична и жената е извадена от водата невредима. Спасен е и нейния съпруг, който обаче остава недоволен от работата на спасителите.

"При влизането на колегата във водата изважда жената. При забележка, че се намират в опасна зона, въпросният човек реагира остро и напада колегата с удари", сподели спасителят Здравко Кутрев.

 Полицията вече издирва нападателите. Според разказите на очевидци с ромското семейство от Лом били още двама мъже. Сбиването със спасителите станало за секунди пред погледите на стотици плажуващи.

Според спасителите подобни инциденти са рядкост на плажа в Несебър. Конфликтите били най-често словесни. Спасителите са подали жалба в полиция след инцидента и е започнато разследване. Един от участниците в сбиването е установен.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Людмил_Христов
преди 6 години
Тези Спасители Лъжат като *** !!! Аз лично съм виждал как бият чужденци на Созопол , Без някой да ги е молил за помощ , само защото човека беше влязъл на червен флаг !!! Лошото беше че човека беше на възраст над 55 г Сигнализирай за неуместен коментар