Политически пиар: Само технологично има значение кой пръв ще съставя кабинет

Арман Бабикян е на мнение, че от БСП са сбъркали фокуса на кампанията си

26.03.2017 | 21:53 Редактор: Тодор Петров
Политически пиар: Само технологично има значение кой пръв ще съставя кабинет

Политическият пиар Арман Бабикян е категоричен, че не е ясно колко партии ще влязат при миниатюрните разлики в резултатите в момента. 

"Само технологично има значение кой пръв ще започне да съставя кабинет. Интересното ще започне от вторник, когато започват преговорите", коментира той пред Bulgaria ON AIR и добави, че разликата с предишния парламент е в по-малките форамации, с които може да състави кабинет и почти удвоеният резултат на БСП.

"Много е трудно да се предвиди, защото ГЕРБ няма да поиска официална коалиция с ДПС. Възможно е да се подкрепят, гласувайки в Народното събрание. Твърдят, че с БСП нямат желание, така че опитите се свеждат до скромната група на Марешки, която се прояви невзрачно", обясни Бабикян в коментар на евентуални бъдещи коалиции.

Той е на мнение, че в последните 5-6 дни от БСП са сбъркали фокуса на кампанията и са се върнали към ретро посланията, които сме свикнали да чуваме. 

"Патриотичния фронт също изкара доста по-нисък резултат от този, който агенциите предвиждаха. ПФ преигра драмата с КПП-тата. Всички видяхме, че това са глупости и евтин пиар", каза още Арман Бабикян.