Султанка Петрова: Доволни сме от резултатите, но очакваме още

Блокадата на границата не беше грешка, каза тя пред Bulgaria ON AIR

26.03.2017 | 20:39 Редактор: Иван Берберов
Султанка Петрова: Доволни сме от резултатите, но очакваме още

Султанка Петрова, представител на "Обединени патриоти", коментира текущите резултати от гласуването в изнесеното студио на Bulgaria ON AIR пред Народното събрание.

"Ние преминаваме бариерата от 4%, но очакваме повдигане на резултата. Факт е, че ще сме основен играч в правителството. Най-важното е да се състави правителство. България има нужда от ред", сподели тя пред Bulgaria ON AIR.

Тя каза, че от ОБ са готови да преговарят със всички български партии за съставянето на правителство.

"С всички български партии ще направим правителство, но без ДОСТ и ДПС. Ако нашите опоненти, имат сходни с нас виждания, сме склонни да съставим коалиция. Ще преговаряме докато не се стигне до стабилно правителство", сподели Петрова.

Попитана за грешките, които "Обединени патриоти" допуснаха в предизборната си кампания, тя отговори, че предпочита след изборите, когато е по-спокойно, да анализира поведението на партията ѝ.

"Не мисля, че блокадата на границата беше грешка. От години говорим, че там има много проблеми. Ние сме против намесата на Турция в политиката на България. Ако сме допуснали грешки, по-добре да ги анализираме на спокойствие след изборите", заяви тя.