Стоянка Мутафова е в добро състояние

Тя ще остане обаче под лекарски наблюдения

29.11.2016 | 13:57
Стоянка Мутафова е в добро състояние

Състоянието на Стоянка Мутафова вече е стабилно. Това съобщиха от болница “Токуда”, където снощи актрисата беше приета по спешност.

Състоянието на голямата българска актриса Стоянка Мутафова е стабилизирано и тя се чувства много добре. Това разказа за Bulgaria ON AIR дъщерята на актрисата Мария Грубешлиева, която пристигна в болницата.

"Направена й е лека рутинна манипулация със стеснен кръвоносен съд. Бил й е поставен стент", посочиха от болницата и допълниха, че Мутафова вече е попитала кога ще е следващото й представление.

От болницата споделиха, че нощта е преминала спокойно за актрисата. Състоянието и е добро, но ще остане под лекарско наблюдение и по тяхна преценка за колко време.

"Нощта премина спокойно, след нейния спешен прием. Състоянието й се стабилизира, по данни на лекуващия екип и тя ще продължи да бъде под наше постоянно наблюдение в болницата", посочи пиарът на "Токуда" Боряна Маринкова като добави, че актрисата ще остане в лечебното заведение,колкото е необходимо.

Преди минути в столичната болница, в което е настанена голяма българска звезда пристигна министърът на културата в оставка Вежди Рашидов. Той дойде с голям букет цветя за Стоянка Мутафова.