Кола и тир паднаха от виадукта до Вакарел

4 катастрофи са станали в участъка тази сутрин

25.11.2016 | 10:19 Редактор: Мария Аладжова
Кола и тир паднаха от виадукта до Вакарел

Тази сутрин в района на 21 км. на АМ "Тракия" за по-малко от два часа са станали 4 катастрофи. Последствията от тях са трима загинали, една жена в тежко състояние и ранени, съобщават от МВР.

Първият инцидент става малко преди пет часа между два леки автомобила, в който няма данни за пострадали хора. Малко по-късно в същия район възниква втори пътен инцидент отново между два леки автомобила. Към момента и за него няма данни за сериозно пострадали хора.

След това обаче при тежка катастрофа между три леки автомобила загива водачът на единият от тях. Около 6.30 ч. се получава сигнал, че под виадукта, намиращ се на отсечката, е паднал тир и лек автомобил. Водачът на тира, както и водачът на лекия автомобил, са загинали на място. Жена от лекия авомобил е откарана в болницата в тежко състояние.

В момента движението в участъка в посока София е ограничено, извършва се оглед на местопроизшествието с цел установяване на точните причини, довели до пътните инциденти. Движението се пренасочва през пътен възел Вакарел.

Възможно е метеорологичните обстоятелства да са допринесли, но това ще се уточни в хода на процесуално-следствените действия и експертизите, подчертаха от МВР.