Цачева е сигурна: Днес е последното сражение и аз ще го спечеля

Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и за напред, обеща тя

13.11.2016 | 11:18 Редактор: Ирина Георгиева
Цачева е сигурна: Днес е последното сражение и аз ще го спечеля

"Аз съм състезател и боец, който участва до края на битката. Една битка има няколко сражения. Днес е последното сражение и аз ще го спечеля". Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред журналисти след като упражни правото си на глас.

Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и за напред, обеща тя. По думите й хората я познават и заради това днес тя е оптимист.

"Имаме нужда да продължим. Най-малкото, от което в момента се нуждае България, е международно изолация, от спрени европейски фондове, от отказана европейска солидарност. Заради нашите деца, заради нас самите, трябва да продължим", заяви Цачева.

"Трябва да има единение, да останем различни в идейните си послания такива, каквито различните политически сили имат, и в името на националния интерес - трябва да останем единни. България е била силна, България е била уважавана сред европейските народи с целите си тогава, когато е била единна. Това е най-голямото предизвикателство за държавния глава и разбира се да преодолеем популизма. Много е приятно да отправяш послания, които галят слуха, които са приятни да ги чуеш, но които са невъзможни за конкретния момент за изпълнение", добави тя.