Трайков, Марешки и Орешарски също дадоха своя глас

Ето какво споделиха кандидат-президентите пред камерата на Bulgaria ON AIR

06.11.2016 | 14:29 Редактор: Тодор Петров
Трайков, Марешки и Орешарски също дадоха своя глас

Някои от кандидатите за президент пуснаха своята бюлетина в по-ранните часове на деня. Вижте какво заявиха те след своя вот. 

"Гласувах, за да може най-накрая, по най-демократичния начин с огромната сила на нашия вот да изхвърлим корумпираните политици от управлението на България. По този начин ще постигнем мечтата си за една просперираща България в Европа, а защо не и в целия свят", каза независимият кандидат Веселин Марешки.

Своят глас даде и кандидатът на Реформаторския блок Трайчо Трайков. Ето какво сподели той пред камерата на Bulgaria ON AIR:

"Гласувах, защото реших, че ако не се гласува днес, утре може да ни карат да празнуваме Октомврийската революция.Президентът на България трябва да е патриот, компетентен и с достойнство."

"Гласувах за силен и надпартиен президент, какъвто не сме имали от началото на прехода и който би могъл да зададе друг тон и друга посока в развитието на нашата страна. Важно е младите хора да гласуват, за да вземат бъдещето в своите ръце, а не да зависят от гласовете на други", каза от своя страна Пламен Орешарски.