Сбъдват детска мечта за посещение на мач на Барса

Каузата на майката на Гого ще му позволи да гледа на живо любимия си отбор

14.10.2016 | 14:00 Редактор: Тодор Петров
Сбъдват детска мечта за посещение на мач на Барса

Билет до Барселона и гледка от стадиона на любимия отбор. Понякога детските мечти са прости, а сбъдването им носи емоция за цял живот. От години насам Георги е върл фен на "Барселона". Гого се запалва по отбора, когато преди три години получава екип с тяхна емблема. 

С интерес гледа всички мачове на Барса, а броят на фенските артикули в дома му се множи. Покрай емоцията от големия екран в Гого пламва надеждата някой ден да гледа любимите си футболисти на живо. Първоначално идеята звучи трудно постижима. За майката на Гого обаче тя се превръща в кауза. Мая създава група във Facebook под надслов "Да сбъднем мечтата на Гого".

"След това се отключи лавина. Още на 2 септември ни се обади приятелка и каза, че иска да вземе билети за мач на Барса. Направи невероятен жест", сподели майката на момчето пред Bulgaria ON AIR

Гого започва да учи любопитни факти за отбора и се надява да се срещне с играчите. Приятелка на Мая решава да пише писмо до клуба, в което разказва историята на Гого. Отговорът не закъснял - от "Барселона" поискали снимка с момчето. 

Самият Гого чака с нетърпение срещата си с футболистите, най-вече с един от тях. "Искам да кажа на Меси да играе хубаво", сподели момчето.

Разделяме се с Гого, пожелавайки му да сбъдне още много свои мечти.

Вижте целия репортаж във видеото: