Настаниха Митьо Очите в луксозен хотел в Поморие след болницата

Хотелът има рехабилитационно звено с модерно оборудване и доказани специалисти

20.08.2016 | 11:38
Настаниха Митьо Очите в луксозен хотел в Поморие след болницата

Димитър Желязков  - Митьо Очите, който беше изписан от болница "Софиямед", е настанен в Гранд хотел Поморие, пише Dnes.bg.

В ранният след обед вчера около луксозния комплекс край морския бряг е забелязано силно полицейско присъствие. 

Служителите на МВР са получили оперативна информация за новия клиент на хотела и са решили да се подсигурят срещу непредвидени изненади.

Поморийският гранд хотел е известен със силното си рехабилитационно звено с модерно оборудване и доказани специалисти.

Близките на Очите предварително проучили условията и направили резервация на стая със специално обзавеждане за хора с двигателни проблеми. Според запознати плътно до Желязков ще бъде жена му Антигона.

"Имаме неотменим принцип да не коментираме дали някой е настанен или не в хотела ни, това е част от стила на обслужване", заяви представителят на управата Георги Мицов и допълни, че всеки е добре дошъл.

Желязков беше тежко прострелян на 8 юни в Слънчев бряг при свада между банди. 

Близо 2 месеца след като беше приет за лечение в Клиниката по хирургия в тежко общо здравословно състояние, днес Желязков е изписан от лечебното заведение. 

По време на престоя си в болницата той претърпя успешна ендоскопска операция на уретер, като проходимостта му бе възстановена чрез поставянето на силиконова протеза.

Беше му проведена и допълнителна терапия за възстановяване на травмите, предизвикани от огнестрелните наранявания. Беше проведено комплексно лечение с множество допълнителни лечебни и диагностични процедури.

Четете още новини в Dnes.bg