Борисов: Тагарев и Рашков, ключови личности на "Промяната", изпаднаха от листите

Във финансите катастрофата е огромна, парите ги няма, каза лидерът на ГЕРБ на среща в София

08.05.2024 | 19:55 Редактор: Вяра Димова
Борисов: Тагарев и Рашков, ключови личности на

ГЕРБ проведе среща с активисти в столичния кв. "Младост".

"През последните 3 г. един експеримент с "Промяната" занимаваше всички със своите проблеми. Първо беше "Чаталджагейт", после стана скандалът с "Митниците", след това - с Пудела и пачките. Излъгаха няколкостотин хиляди българи, и то няколко пъти", каза Георги Георгиев, бивш председател на СОС.

На срещата присъстват лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, лидерът на столичната организация на партията и бивш кмет на р-н "Нови искър" Даниела Райчева, бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова, както и множество младежи и симпатизанти.

В два от районите в София имаме нови водачи - Георги Георгиев е водач в "Младост", а в центъра - Рая Назарян, съобщи Борисов. Много младежи намират място в ГЕРБ, показват какво могат, и се развиват.

"Тъжно ми е като слушам за направеното от ГЕРБ в "Младост", което сега пустее. При преговорите за правителство няколко дни спорът беше за Тагарев. Петков казваше: "Това е нашето знаме, Тагарев". Сега това тяхно знаме дори го няма в листите. Гледам, и Рашков го няма в листите, коeто значи, че тези ключови личности са изпаднали от там", каза той, цитиран от БГНЕС.

"Хората искат да се успокои управлението, политическата класа да си седне на столовете и да върви това, което ѝ се плаща чрез субсидиите. Днес финализирахме програмата си, с много иновации и много неща за градовете са заложени вътре. То е ясно, че друг освен ГЕРБ не може да го направи. Във финансите катастрофата е огромна, парите ги няма. Плащаха се пенсии на пенсионерите от заеми. Ние ще продължим да изпълняваме този ангажимент, защото сме системна партия, и поетите ангажименти трябва да се спазват", коментира още лидерът на ГЕРБ.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)