Сигнал от София: Докато асфалтират тротоара, откраднаха бордюрите

В Helpbook ни писаха за забавени ремонти или въобще незапочнати

08.05.2024 | 18:30 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от София: Докато асфалтират тротоара, откраднаха бордюрите

В платформата на Helpbook.info ни писаха за забавени ремонти в София или въобще незапочнати.

"По улица до пазар Слатина се прави тротоар. Повече от седмица е готов за асфалт, но нищо не се случва. През това време започнаха да се крадат сложените бордюри", пише в сигнала.

В същия район друг тротоар е изровен до неузнаваемост. От изпратените снимки е видно, че е абсолютно невъзможно да се върви по него, бордюр липсва, а гледката е като лунен пейзаж - с възвишения и дупки.

"Настоявам да се вземат спешни мерки и наистина да има тротоар, по който хората да могат да се движат спокойно, а не да е в това трагично състояние от покатерени коли и дупки върху него", разказва нашият потребител.

В случай че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: Helpbook