Росица Кирова: Построяването на детска болница винаги е било основен приоритет за ГЕРБ

Българите сами могат да си направят извод, заяви зам.-председателят на Народното събрание

02.05.2024 | 14:29 Редактор: Деси Николова
Росица Кирова: Построяването на детска болница винаги е било основен приоритет за ГЕРБ

Продължава отзвукът на издаденото и след това отменено разрешително за частната болница "Мама и Аз" и възобновените разговори за държавна педиатрия.

"Изграждането на детска болница винаги е било приоритет на политическа партия ГЕРБ. Стартирането на проекта за изграждане на детска болница всъщност започна в края на последния редовен мандат на господин Борисов и също така ние взехме решение в Народното събрание, по предложение на ГЕРБ, да бъде ускорено и изграждането, с което задължихме правителството, да бъде ускорено изграждането на детската болница", заяви заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова.

"Всичко останало, което сега се случва в пространството, не е нужно аз да го коментирам. Мисля, че българите сами могат да направят своя извод. За мен е важно да се знае, че това е наш приоритет. Ние продължаваме да работим за него и всяко едно правителство трябва да е наясно с позицията, която политическа партия ГЕРБ в това отношение има, не само, че е декларирала, а е предприела действия по този въпрос", каза още Кирова, цитирана от БНР.

Росица Кирова присъства на националния събор-поклонение в историческата местност Оборище по повод 148-ата годишнина от Априлското въстание.

Скъпо ли ви е агнешкото месо за Великден и Гергьовден?

Не, цените са като миналогодишните.
18%
Няма да мога да си позволя агнешко.
44%
Ще си купим, но малко, колкото да има агнешко на трапезата за празниците.
38%
Общо 525 гласа

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Засрамете се
преди 2 седмици
Повечето си направиха извод- на никой детското здравеопазване не му е приоритет. Само печалбата. Главчев прави всичко, което ГЕРБ поиска. Ясно е чий човек е инвеститорът... Не разбирам хора като Главчев, които с радост приемат да играят ролята на бушон на Борисов. Не осъзнавате ли колко много се изложихте? Дори здравето на децата не може да бъде по- важно за вас от безграничната ви алчност! Лошото е, че за вас ценности няма, дори и европейски. Има единствено жажда за власт и пари. Оставка на Г.! Сигнализирай за неуместен коментар