Борисов: Желязков го приеха на крака в украинския парламент, честито на новата коалиция

" Ние ще бъдем една достойна опозиция", заяви лидерът на ГЕРБ

25.04.2024 | 10:32 Редактор: Толя Стоянова
Борисов: Желязков го приеха на крака в украинския парламент, честито на новата коалиция

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов ще се изредят още "поне 5-6 служебни правителства".

"Честито на новата коалиция! Честито на "Възраждане", ние се отървахме от ПП, честито на колегите от ИТН, честито на ПП и ДБ, които си намериха нови партньори! Ние ще бъдем една достойна опозиция", допълни Борисов.

По думите му ще запознае евроатлантическите партньори защо ползваме само руски газ и петрол.

"Г-н Петков атакува Росен Желязков, че е нарушил правилника по чл. 48 ал. 5 -- Проект на решение относно необходимостта от предоставяне на нова сграда на Конституционния съд, Проект на решение за изменение и допълнение за дейността на НС, Закон за съдебната власт", каза Борисов във връзка с искането за предсрочно освобождаване на председателя на НС Росен Желязков.

"Точка 4 е Законопроект за изменение и допълнение на закон за контрол по прилагане на ограничителни мерки по повод действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна. Затова Росен Желязков го приеха на крака в украинския парламент - срам за колегите от ПП–ДБ", каза още той, цитиран от "Фокус".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 седмица
Що за комплексарщина е това? В Украйна го приели и тук трябвало да му се кланят???И какво като са го приели? Голяма работа.... Да ходи в Украйна. Нали там го искат? Сигнализирай за неуместен коментар