"България Еър" стартира директни полети до Лисабон за лято 2024 г.

Полетите ще се изпълняват всяка сряда и събота

09.04.2024 | 11:09 Редактор: Беатрис Младжова

Пасажерите на "България Еър" вече могат да се насладят на още една екзотична дестинация от портфолиото на авиокомпанията. На 6 април националният превозвач стартира своята нова редовна линия между София и Лисабон за лято 2024.

"България Еър" ще лети директно до португалската столица и обратно два пъти седмично – всяка сряда и събота, до края на летния сезон. Най-ниската цена за еднопосочен билет в икономична класа за пътник без регистриран багаж до Лисабон е 139 евро. 

Древен, пъстър и необикновен, Лисабон предлага палитра от преживявания, които ще впечатлят както любителите на приключения, така и тези, които търсят незабравима почивка. Португалската столица е неповторима и по отношение на културното си и историческо значение. Над 62 са музеите в Лисабон, като небрежната разходка из цветните и стръмни улички представлява също своеобразна екскурзионна забележителност, която се допълва и от множеството средновековни замъци, разположени в различните части на града.

Още сега може да планирате своето незабравимо пътешествие до цветния Лисабон с удобните директни полети на "България Еър". Повече информация относно разписанието и начините за резервация на билети може да получите от Центъра за обслужване на клиенти на e-mail: callFB@air.bg, онлайн на www.air.bg и мобилното приложение, в офисите на авиокомпанията в страната и в чужбина, както и през агентската мрежа.