Борисов: Няма да оставим Денков и Асен Василев да раздават стотици милиони

Кирил Петков каза как България ще получим 1,2 млрд. лева

03.04.2024 | 13:14 Редактор: Тодор Петров

Продължават обвиненията в парламента между партийните лидери. Кирил Петков обвини ГЕРБ и ДПС, че работят в тайна коалиция, а Делян Пеевски е човекът, който взима решенията и за двете партии.

"Дори в доклада на Международния валутен борд ясни ни казаха да спрем с тези харчове - и едните, и другите. Но в момента тези няколко дни има едно страшно надцакване кой повече пари ще похарчи. Ако бях премиер, щях да се боря нито едно от дветe неща да не се случи. Включихме се разбира се! Няма да оставим Денков и Асен Василев да раздават стотици милиони в последния си ден. Грешно е", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

"Тези четири неща, ако бъдат изпълнение, в следващите 4 седмици България ще получим 1,2 млрд. лева. Тогава можем да говорим за повишаване на пенсиите постоянно и да говорим за бюджета, че ще бъдем изпълнен. Всичко друго е замазване на проблема", коментира съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

"С Кирил съм работил много по-добре, отколкото с Борисов - много по-лесно и по-чест", посочи председателят на ДПС Делян Пеевски.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR