Слави Трифонов с критика към Денков: Човек с молещ глас, който очаква да яде бой

Според него премиерът в оставка търси съжаление

24.03.2024 | 20:38 Редактор: Елеонора Танева
Слави Трифонов с критика към Денков: Човек с молещ глас, който очаква да яде бой

Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира изявлението на премиера в оставка Николай Денков.

"Току що гледах изявлението по БНТ, в размер на 2 минути, на министър-председателя в оставка, Николай Денков. Оставям на страна факта, че той е в оставка и като какъв се изказва точно в 20:00 ч. по обществената телевизия. И като се има предвид молещия му се глас, смачканата физиономия, която иска да я съжаляват, гордата стойка на човек, който всеки момент очаква да яде бой, фактът, че това същество 9 месеца е било министър-председател на България - това са двете най-унизителни минути в историята на Българската национална телевизия", написа Трифонов в профила си във Facebook.

По-рано днес той коментира и позицията на ГЕРБ-СДС, изразена от Мария Габриел, че оттегля кандидатурата си за премиер и предстоят предсрочни избори, тъй като партията, която представлява, няма да подкрепи правителство с мандат на ПП-ДБ.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
2 rate up comment rate down comment 1
Гала
преди 1 месец
На господин Денков,ти Слави и твойте сценаристи ,които излъгахте народа два пъти да ходи на избори не можете до глезена да стигнете!Толкова сте празноглави и елементарни!!Засрамете се и се скриите!! Сигнализирай за неуместен коментар