Ген. Атанасов: Борисов е заприличал на Радев, добра дума не казва за правителството

"Искам да отправя едно предупреждение - да спре да дава епитети", обърна се Петков към лидера на ГЕРБ

08.03.2024 | 13:12 Редактор: Толя Стоянова

Финалното броене тече. Остават два дни до старта на консултациите при президента Румен Радев, преди връчването на мандат за нов кабинет и ден преди старта на преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ.

В съпровод на очакваните тежки партийни събития, които трябва да покажат излиза ли страната от кризата, кабинетът "Денков" отчита свършеното през последните 9 месеца.

"Асен Василев не може да остане финансов министър. Но ако Мария Габриел прецени, че може да работи с него, да работи", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Каня г-н Борисов утре да дойде в 18:00 часа и да ми го каже в лицето, и ще говорим по тази тема", каза съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

"През тези три години защо не сменихме първо регулаторите, а после Конституцията? Вече министрите нямат никакво значение. Ето една оферта - ГЕРБ взимат всички министри, даваме им Външно министерство и да предложат регулаторите да ги гласуваме само с техни хора", добави Борисов.

"Едното нещо служи да го има другото. Правителството служи, за да може да се изчисти съдебната власт от "нотариуси" и "джуджета", регулаторите да започнат да работят за хората", каза Христо Иванов от ПП-ДБ.

"Това, което искам да дам като съвет на г-н Борисов - ако иска да преговаря, да дойде утре на срещата и да говорим по всички тези теми. Искам да отправя едно предупреждение - да спре да дава епитети. Вчера някой бил "послушко", днес "корумпиран", трети "лош", настоя Петков.

"Борисов е заприличал на Румен Радев. Една добра дума не казва за общото ни правителство", посочи Атанас Атанасов от ПП-ДБ.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец
Че то, кой казва добра дума за това правителство ?! Сигнализирай за неуместен коментар