Облаци и дъжд покриват страната, в планините трупа нова снежна покривка

Максималните температури ще са от 8 до 13 градуса

07.03.2024 | 06:30 Редактор: Вяра Димова

Днес минималните температури ще бъдат от 4 до 9 градуса, по Черноморието до 5-6 градуса. Преди обед ще бъде облачно, с валежи в западните и южни части от страната. Следобед валежите ще спират, но ще се задържи облачно. Вятър ще е слаб до умерен, със скорости до 20 км/ч. Максималните температури ще са от 8 до 13 градуса, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Ивана Дилова.

Над планините ще преобладава значителна облачност, с валежи от дъжд и сняг. Следобед валежите спират. В Пирин и в Рила новата снежна покривка ще стига 3-5 см. Вятърът по високите части, над 2200 метра, ще бъде слаб, от северозапад. Максималните температури за деня, над 2500 метра височина, ще са около -5 до -3 градуса, а на 1500 метра - от 5 до 7 градуса.  

В четвъртък ще вали дъжд, в Добруджа мокър сняг.  В петък валежите ще спират и ще има слънчеви часове. Следобед от запад ще се заоблачи, без валежи. В събота в ниските места ще има мъгли, а в планините ще бъде слънчево. В неделя ще бъде ветровито с увеличение на облаците от запад.

Гледайте цялата прогноза във видеото.

Ще има ли ротация на кабинета или вървим към предсрочни избори?

Няма да има ротация.
7%
Ще има.
54%
Отиваме на предсрочни избори две в едно.
39%
Общо 926 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
Име
преди 1 месец