Борисов представя пред ГЕРБ проекта на коалиционно споразумение

Форумът на партията е насрочен от 12:00 ч. в НДК

05.03.2024 | 07:40 Редактор: Тодор Петров

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще представи днес пред партията проекта на коалиционно споразумение за управление, което предлагат на "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ). Представянето на проекта ще е по време на Националното съвещание на партията.

Форумът е насрочен от 12:00 ч. в НДК. По време на Националното съвещание ГЕРБ ще отговори на всички публични въпроси и условия, поставени през последните дни и часове от лидерите на ПП-ДБ, се посочва в съобщение от партийния пресцентър. 

Националното съвещание се провежда във формат: Изпълнителна комисия на ГЕРБ, народни представители на партията, областни координатори, кметове на общини и райони, избрани от ГЕРБ, общински и районни ръководители на партията, уточняват от пресцентъра.

От ГЕРБ-СДС предлагат подписване на Споразумение за съвместно управление между коалиция ГЕРБ-СДС и коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" до края на мандата на 49-ото Народно събрание.

Ако на 8 март не сме се разбрали, гласуваме оставката на Денков и кабинета и отиваме на избори, каза Борисов миналата седмица.

Ще има ли ротация на кабинета или вървим към предсрочни избори?

Няма да има ротация.
7%
Ще има.
54%
Отиваме на предсрочни избори две в едно.
39%
Общо 926 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR