Бдението в памет на Навални: "Убиха го, за да покажат, че който се опълчи - това е неговата участ"

Демонстрацията мина под надслов: "Да кажем на Путин - ти си страхливец и убиец!"

16.02.2024 | 21:54 Редактор: Толя Стоянова

Бдение в памет на Алексей Навални се проведе пред руското посолство в София. То бе обявено само няколко часа, след като Русия съобщи за смъртта на опозиционера. Хората запалиха свещи и оставиха цветя. Бдението мина под надслов: "Да кажем на Путин - ти си страхливец и убиец! Путин е убиец!".

"Той беше надеждата на хората и мисля, че го убиха, за да покажат, че който посмее да се опълчи - това е неговата участ. Това е един герой", заяви Милена.

"Не вярвах, че това може да се случи, но никога не може да сме сигурни. Ако сте смел човек, който се бори срещу режима в Русия, трябва да очаквате подобен развой", каза руският гражданин Марк.

"Всички демократично мислещи българи да защитят своите демократично мислещи приятели руснаци, украинци и т.н. Повече не се търпи, беше ясно, че така ще завърши, това за нас е едно убийство", добави Мария Теофилова.


1
2 rate up comment rate down comment 0
Гнусни сте
преди 2 месеца
Долни платени лицемери!Като беше жив, защо не го почитахте, а сега си правите реклама на негов гръб, за да демонстрирате омраза към Путин, което е основната причина за бдението ви. Присетихте се изведнъж, като ви се обадиха отнякъде. Изведнъж ви дожаля и решихте да съскате от омраза. За бдение ли сте там или за пропаганда? Грозно е това! Върхът на цинизма! Сигнализирай за неуместен коментар