Новият шеф на СОС: Неумишлено са загасени лампите по време на заседанието в четвъртък

"Ние от ПП-ДБ-СС искаме всичко да се случва на светло", написа Цветомир Петров

10.02.2024 | 11:49 Редактор: Искра Ангелова
Новият шеф на СОС: Неумишлено са загасени лампите по време на заседанието в четвъртък

Никой не е прекъсвал умишлено осветлението в заседателната зала. Лампите в залата на "Московска 33" автоматично се изключват в 21:00 часа през зимния период и в 22:00 часа през летните месеци. Това заявява в своя позиция новоизбрания председател на СОС Цветомир Петров по повод обвиненията, че представители на ПП-ДБ-СС за спрели осветлението в залата по време на работа на общинските съветници.

"Във връзка с появили се неверни информации и разпространяване на лъжи от страна на колеги, общински съветници от ГЕРБ-СДС, че по време на заседанието на общинския съвет в четвъртък, умишлено е прекъснато осветлението в заседателната зала, изисках проверка от администрацията", пояснява той.

"Още от времето на бившия вече председател на СОС Георги Георгиев, лампите в залата на "Московска 33" автоматично се изключват в 21:00 часа през зимния период и в 22:00 часа през летните месеци", допълва Петров.

"Ние от "Продължаваме Промяната - Демократична България" и "Спаси София", които положихме неимоверни усилия да започне работата на градския парламент, искаме всичко да се случва на светло", завършва позицията си Цветомир Петров.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR