Мариан Вълев: "Под прикритие" е отговорност, ще дадем най-доброто от себе си

Сериалът ще надгради очакванията на зрителите, увери актьорът

07.02.2024 | 11:18 Редактор: Вяра Димова

Винаги съм приемал "Под прикритие" не толкова като филмов сериал, а по-скоро като изключително важна платформа, върху която могат да бъдат разказвани общественозначими и социални истории, важни за поколения българи. Това каза актьорът Мариан Вълев по повод шестия сезон на сериала, който се очаква през 2025 г.

"Ние, артистите, рефлектираме и отразяваме онова, което ни заобикаля и впечатлява и вероятно, както в истинския живот, се развиваме - къде за добре, къде за лошо, така и в тази паралелна вселена в "Под прикритие" се случват същите неща. Нямам търпение отново да вляза в тази паралелна вселена", коментира актьорът.

Вълев сподели, че е е бил един от големите противници на това да има "Под прикритие": "Когато се появи възможността, си казах: "Кой съм аз, че да откажа на "Под прикритие", да откажа шанса на хората да го гледат". Всичко, което сме в момента, дължим на "Под прикритие". Става въпрос за отговорност. Приемам с достойнство тази отговорност и ще дадем всичко от себе си, за да бъдем достатъчно добри за нашата публика".

Според него в българската телевизионна сериална и филмова култура нещата не се развиват по най-правилния начин.

"Определени компании засипват хората с несериозни и евтини филми и сериали. Нещо, с което не съм съгласен. Затова харесвам "Под прикритие", защото винаги е бил истински сериал", обясни Вълев.

Актьорът смята, че "Под прикритие" ще надгради очакванията на зрителите.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Навохудоносор
преди 2 месеца
"Под прикритие" е жалка имитация на западната плява,която ни залива от ТВ-екраните и възможност за куп набедени артисти (истинските се преселиха в отвъдното) да припе-челват по някой грош.На тъпата публика точно такива бози са и нужни - преследвания,боища,пищови,взривове,горящи автомобили,големи цици...изобщо възход на евроатлантическата "художествена"естетика.След като Мария Каварджикова ще я награждават за "изключителен принос" в театралното изкуство, време е "Под прикритие" да получи "Оскар Сигнализирай за неуместен коментар