Пеевски: Ако "Трети март" е проруска, ДПС няма да работи с нея

Нямаме желание да участваме в изпълнителната власт, коментира депутатът

31.01.2024 | 16:07 Редактор: Толя Стоянова
Пеевски: Ако

"Ние не участваме в изпълнителната власт, няма да участваме и нямаме желание, така че не са към нас тези въпроси. Коректно е да питате ПП-ДБ и ГЕРБ", отговори председателят на ПГ на ДПС на въпрос на журналисти дали е отправяно предложение към президента за участие в т.нар. "сглобка".

"В парламентарното мнозинство не съм видял досега да има такава партия. Като се създаде "Трети март", а гледам, че я създават, ако е проруска, както очакваме, никога няма да работим с нея", обясни Пеевски.

По думите му по-евроатлантическа партия от ДПС няма в парламента.

"За момента нямам призовка или покана от прокуратурата. Очаквам, че ще има реакция на направените запитвания вече. И се надявам да не се бави прекалено много, защото виждате, че обществото се вълнува по тези въпроси -  какво се случва в тъмната институция, пълна с много кеш", напомни Пеевски.

Той каза, че запитванията са базирани на медийни разкрития и публикации.

"Подал съм по всичко питания, очаквам отговори", повтори председателят на ПГ на ДПС.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


2
0 rate up comment rate down comment 0
Дими
преди 2 месеца
Ако е проруска не - ако е протурска - да .Ясно... Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Диета му трябва
преди 2 месеца
ДПС управлява чрез посолствата и Денков. За какво да " участва в управлението? Пеевски е реалният премиер, който ще бъде жертван от Доган в името на Великия Туран. Жалко, че Пеевски си въобразява, че ще затрие България, ще подари територията ни ( част или цялата )на Турция и ще се спаси, понеже Доган ще го извади. Предателите не са ценни за никого и нямат " свои", а само врагове. За ДПС Пеевски е чужд, както за всеки нормален българин, защото е долен предател, слуга, опитващ се стане господар. Сигнализирай за неуместен коментар