Никола Минчев: Голяма отговорност, с ранна кампания ще достигнем до повече хора

Водачът на листата на ПП-ДБ благодари за гласуваното доверие

24.01.2024 | 15:43 Редактор: Вяра Димова
Никола Минчев: Голяма отговорност, с ранна кампания ще достигнем до повече хора

Благодаря за доверието, което ми беше оказано. Приемам тази номинация с голяма отговорност, тъй като си давам сметка за важността на тези избори. Това заяви Никола Минчев пред журналисти в кулоарите на парламента, след като изпълнителният съвет на "Продължаваме промяната - демократична България" взе решение именно той да бъде водач на листата на партията за европейските избори.

"Това са първи европейски избори за "Продължаваме промяната". Нашата цел е да имаме сериозно и качествено представителство в ЕП", посочи Минчев. 

Според него ранното стартиране на кампания за европейските избори ще даде възможност за достигане до повече хора. Минчев очерта и приоритетите пред него и останалите хора, които ще бъдат вкарани в листата за изборите. 

"Много е позитивно, че можем от рано да стартираме кампанията за европейските избори. Важно е наистина да се чува силен български глас в Европа. Приоритетите, за които и аз ще работя, и всички мои колеги, с които заедно ще бъдем в листата, са концентрирани около европейски доходи за европейска България, силна икономика в чиста природа, върховенството на правото и продължаващите усилия за борба с корупцията, защитена България със силна армия в рамките на Европейския съюз", каза още той, цитиран от "Фокус".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


2
1 rate up comment rate down comment 0
Хо хо хо
преди 3 месеца
Щял да се бори за "защитена България със силна армия в рамките на Европейския съюз"? Така ли, Минчо? Ти чел ли си Закона за отбраната и въоръжените сили? Миналата година превърнахте въоръжените ни сили в припадък на НАТО, изцяло подчинен на чуждо командване. Също така, с една наредба, в разрез с Конституцията " упълномощихте" Тагарчук да извършва мобилизация. А от 5.01.2024 г. Тагарчук ( посолствата) " властва " еднолично във въздушното ни пространство и вътрешните морски води. Нещо да кажеш? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Минчоооооу
преди 3 месеца
Продажниците се наредиха на опашка за апетитните евродепутатски постове. Тичайте, докато ЕС все още не се е разпаднал, че като свърши войната в Украйна, ще се наложи европейците да платят сметката. България е поръчител на Украйна за милиони и " Промяната" ще продължава да тегли, за да храни Зеля с пици с кристали. Сигнализирай за неуместен коментар