Пеевски с обвинения към Рашков: Беше мракобесен министър, влачеше хора

Комисията за контрол над службите не е свършила нищо, което да е в полза на хората, коментира председателят на ПГ на ДПС

24.01.2024 | 13:03 Редактор: Толя Стоянова

Нека да мине в зала проекторешението за промени в Правилника на Народното събрание, сега е минало просто в комисия. Ще коментираме след като мине в зала. Не може да предрешаваме решенията в зала. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, след като на извънредно заседание в Комисията по правни въпроси беше гласувано и прието да бъде отнето председателството на "Възраждане" в Комисията за контрол над службите за сигурност.

"Проследете досега дали е свършила нещо тази комисия реално, което е в полза на хората. Нищо не е свършила", каза Пеевски.

Попитан как ще коментира думите на Бойко Рашков, който гласува "против", председателят на ПГ на ДПС отговори: 

"Г-н Рашков най-малко има да коментира, защото ерата на Рашков е на един мракобесен министър на МВР, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им".

Пеевски заяви, че не иска да го коментира, като отбеляза, че Рашков има да отговаря на много въпроси.

"Не знам защо вие не ги задавате. Какво стана с неговия градинар и какво се случи с тези разследвания? Мисля, че трябва да започнете да задавате въпроси към българската прокуратура какво става с тези разследвания", каза Пеевски.


1
0 rate up comment rate down comment 0
министър
преди 3 месеца
За народ, на когото този/ Пеевски / е управник и третия свят е лукс:( Сигнализирай за неуместен коментар