Състудентка на убития Пейо: Той търпеше системен тормоз от жена си и тъща си

"Той беше най-добрият човек, когото познавам", пише Лора Минева

23.01.2024 | 16:16 Редактор: Искра Ангелова
Състудентка на убития Пейо: Той търпеше системен тормоз от жена си и тъща си

Приятелка и състудентка на убития Пейо Пеев - Лора Минева, публикува негова снимка в социалните мрежи. Ето какво пише и тя към кадъра:

"Здравейте! Днес разбрах, че моят най-добър приятел от студентските години - Пейо, е бил убит! В шок съм! Обезверена и моля за съпричастност. Убит е от тъща си- виден дипломат (Красимира Трифонова) и съпругата му Габриела Славова- кандидат в листата на ПП, в Бургас.

Пейо беше най-добрият човек, когото познавам и ако има случаи на домашно насилие над мъже, то той влиза в статистиките. Мога да намеря стотици хора, които да потвърдят думите ми. Той е от хората, които добротата погуби. Той търпеше системен психически тормоз от жена си и тъща си, докато накрая не го убиха.

Удушили са го и после са запалили колата, за да прикрият следите. Намерили са го обезобразен. Причината, според медиите, спор за родителски права. По новините казаха, че въпросните обвиняеми били обществени личности заради това не искали гласност. Тези утайки са преди всичко престъпници и това трябва да се знае!

Нито един повече!", пише Лора.

Снимка: Facebook