Четирима в болница след катастрофа с 3 коли край Шумен

В една от тях пътувал шефът на полицията в града

23.01.2024 | 14:54 Редактор: Искра Ангелова
Четирима в болница след катастрофа с 3 коли край Шумен

Четирима души са откарани в болница след катастрофа край Шумен. Инцидентът станал малко преди 10:00 часа днес. Ударили са се "Тойота", "Фолксваген" и "Сузуки".

Водач на лек автомобил с русенска регистрация се движи от 7-и километър в посока към Варна. На главния път водач на друг лек автомобил предприел маневра завой наляво в посока към Шумен и ударил движещия се по пътя с предимство водач. След удара бил блъснат спрял на стоп на изхода на Шумен автомобил.

На място за оказване на помощ на пострадалите били насочени три екипа на спешна помощ. Откарани в шуменската болница са четирима души - трима от "Сузуки"-то и пътник от "Фолксвагена".

В "Тойота"-та са пътували директорът на ОДМВР-Шумен ст. комисар Георги Гендов, заместник-директорът комисар Пламен Тодоров и комисар Веселин Захариев. Не са пострадали, съобщава БГНЕС.

Водачите на трите автомобила са правоспособни. Тествани са за алкохол и наркотици, пробите им са отрицателни. По-късно от пресцентъра на полицията съобщиха, че четиримата откарани в болница са без телесни повреди.

Снимка: БГНЕС