От HelpBook: Лед като огледало покрива квартални улички в София

Ако видите нередност, пишете в платформата

10.01.2024 | 20:20 Редактор: Анисия Иванова
От HelpBook: Лед като огледало покрива квартални улички в София

В платформата на Helpbook.info ни алармираха за състоянието на софийските улици в тези ледени дни.

"Улица "Ген. Михаил Савов", която минава покрай бл. 276 в "Люлин" 2, е опасно заледена с предпоставка за ПТП. Моля, вземете спешни мерки, тъй като в рамките на 10 минути се подхлъзнаха 4 автомобила", пише нашият потребител. Към платформата са приложени и 4 снимки, от които се вижда, че лед като огледало покрива цялата отсечка.

От Русе ни пишат, че на улица "19 Февруари" в разстояние на около 400 метра липсва улично осветление. Работи един ден, после няколко дни не работи.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 месеца
То не е само в Люлин. В Овча купел и пеш не можеш да преминеш, та какво остава с кола. Хората ходят директно през тревните площи и се държат за каквото може. Аз съм на 30 и паднах два пъти за бабите какво да кажем? Сигнализирай за неуместен коментар