Ивайло Мирчев: Влизането в Шенген е тежък удар срещу пропутинските сили

България ще продължи да спазва досегашните си ангажименти, заяви депутатът от ПП-ДБ

31.12.2023 | 10:04 Редактор: Толя Стоянова
Ивайло Мирчев: Влизането в Шенген е тежък удар срещу пропутинските сили

"Политици - руски проксита на Путин в България се притеснили, че цената за влизането в Шенген (срещу което те толкова се бориха) ще бъде приемането на бежанци у нас. Нищо подобно - България ще продължи да спазва досегашните си ангажименти. И в момента сме задължени да регистрираме и приемаме мигранти - наш ангажимент по Дъблинското споразумение", написа депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев във Facebook.

"Влизането в Шенген е тежък удар срещу пропутинските сили, защото задълбочава европейската ни интеграция. Целта ни през 2024 г. ще бъде Шенген по суша и влизане в Еврозоната. Очаквайте същите проруски проксита да се активират и по тези теми", добави той.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 1
Огн
преди 3 месеца
за психиатър! К' ви проруски сили, бе? Ще се напълни с бежанци, бе ?По границите ще има чужди войски, които да не им дават да излезнат от България, а тези, които успеят, ще остават в Румъния и ще се връщат у нас, защото са регистрирани първо в България . Дъблинското споразумение се прилага за държави в Шенген, малоум$- такъв! Австрия защо го постави като условие- да приемаме нейните бежанци, ако и досега сме го правили? Не си у ред! Сигнализирай за неуместен коментар