Адвокатска кантора "Ничев и Георгиев" - предпочитан консултант в областта на обществените поръчки

Адвокатска кантора "Ничев и Георгиев" предоставя пълно юридическо обслужване в материята на ЗОП – от изготвяне на документации, до процесуално представителство пред КЗК и ВАС

22.12.2023 | 14:46 Редактор: Деси Николова
Адвокатска кантора

В динамично развиващия се сектор на обществените поръчки за всички участници в този процес е нужна доказана и сигурна юридическа експертиза. Честите и големи по обем промени в законодателството в тази област както на национално, така и на наднационална (европейско) ниво, изправят участниците в тези нелеки процеси (както възложители, така и изпълнители) пред сериозни трудности и изпитания. Вече над шест години екипът на адвокатска кантора „Ничев и Георгиев“ предоставя на своите клиенти пълно юридическо обслужване в материята на ЗОП – от изготвяне на пълния набор от документи по различните видове процедури, до процесуално представителство пред КЗК и ВАС, както и процесуално представителство в производства по наложени финансови корекции от финансиращи органи.

Основна цел на екипа на кантората е да предоставя качествено правно обслужване в областта на обществените поръчки, съобразено с индивидуалните потребности на всеки един свой клиент и различен участник в процесите по възлагане. Като консултанти в областта на ЗОП на едни от водещите възложители в страната, както и на големите участници в процеса по изпълнение на обществените поръчки, екипът на кантората има натрупан голям опит както с клиенти публични възложители - общини, министерства и водещи държавни агенции, така и със секторни възложите и възложители в областта на отбрана и сигурност. Публично достъпна е информацията за участие на екипа на кантората като членове на комисии по чл. 103 от ЗОП в десетки процедури по ЗОП, като единият от управляващите съдружници адвокат Христо Ничев притежава и магистърска степен по Управление и контрол на обществените поръчки от Университета за национално и световно стопанство – първата специалност в тази област, преподавана в български ВУЗ.

Кантората предлага на своите клиенти и пълно абонаментно обслужване, което включва пакет от услуги от изготвяне на документации по различните процедури на ЗОП, подготовка на вътрешни правила, участие в комисии по чл. 103 от ЗОП, подаване на оферти и процесуално представителство. Именно по този начин, от една страна клиентът ще се чувства спокоен, че може да се обърне към своя адвокат по всяко време, по всеки един въпрос, свързан с прилагането на ЗОП, а от друга страна адвокатът ще може да предостави най-правилния съвет и най-доброто комплексно обслужване.

Управляващите съдружници адвокат Георги Георгиев и адвокат Христо Ничев споделят, че в работата си се ръководят от това да помагат на своите клиенти да взимат правилните решения и по този начин да постигат целите си и допълват, че най-добрият показател за успех е доверието на клиентите, доказаната експертиза и силният екип, които всичките тези години са в основата на успешното и възходящо развитие на Адвокатска кантора „Ничев и Георгиев“ като предпочитан консултант в областта на обществените поръчки.

Повече информация за дейността на кантората може да намерите на сайта ѝ ng-law.bg и в страниците й в Linkedin и Facebook.