Трифонов за шахматните ни кралици: Успехът им ми подейства лично и оптимистично

"Изпитвам чувство на гордост и респект", написа лидерът на ИТН

21.11.2023 | 14:30 Редактор: Искра Ангелова
Трифонов за шахматните ни кралици: Успехът им ми подейства лично и оптимистично

Всеки ден се взирам в проблеми, лъжи, измами и глупости. Всеки ден планирам как да ги избегна, как да постъпя правилно, как да направя така, че да е добре за хората, които обичам. Резултатът е, че трябва да се контролирам, да не се натъжавам и, общо взето, да се справям без много поводи за оптимизъм. И, когато се появи нещо хубаво и оптимистично, се чувствам, меко казано, странно. Това написа в своя Facebook профил лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"Разбира се, нямам представа при вас как е, но Facebook ни дава възможността да бъдем лично откровени и да споделяме лични неща. Успехът на българските момичета Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева, Гергана Пейчева и Белослава Кръстева, които спечелиха европейската титла по шахмат, ми подейства лично и оптимистично", допълва той.

"В този спорт, в който се изисква толкова много интелект, толкова много качества - пет български момичета показаха, че са най-добрите в Европа. Това е толкова хубаво и толкова зареждащо! Изпитвам чувство на гордост и респект! Уважаеми, Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева, Гергана Пейчева и Белослава Кръстева, благодаря ви! Вие сте не просто шампиони, вие сте истински победители", написа още Трифонов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR