Нойзи след ареста: Сглупих сериозно. И много ме е срам

Журналистът беше хванат да шофира с над 2 промила алкохол

18.11.2023 | 10:13 Редактор: Елеонора Танева
Нойзи след ареста: Сглупих сериозно. И много ме е срам

Ще бъда съвсем откровен: сглупих сериозно. И много ме е срам. Не се беше случвало, няма и да се случи пак. Това написа с профила си във Facebook журналистът Ивайло Цветков - Нойзи след като беше арестуван за шофиране след употреба на алкохол.

"Причините и подробностите не са важни - важни са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте.", написа още той.

Полицията е спряла автомобила му около 2 часа след полунощ четвъртък срещу петък в столичния квартал "Драгалевци". Дрегерът отчел над 2 промила алкохол.

Нойзи съдейства на разследващите, освободен е срещу 15 000 лв. парична гаранция, а автомобилът му е "под запор".

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
BRATKOLEV
преди 5 месеца
Как беше се изказал за България - Ганьоленд ли беше? Ха, добър ден ,"Христофоре Белокровский" - типичен герой на Алеко, но много по-...(по избор)!"Пази боже сляпо да прогледа!" - казва българската поговорка и много на място го казва. Не от прогледналия физически слепец се отвръща българинът, а от слепеца - ***, издигнат от нищожество, от тинята, благодарение на случайни обстоятелства, достигнал, без разбор на средствата, до висота, която той омърсява със своето присъствие..." Сигнализирай за неуместен коментар