Пеевски: Коалицията "Путин" е факт - роди се от "Възраждане", БСП и ПП

Съветът по сигурността е загуба на време, безполезна среща, коментира председателят на ПГ на ДПС

16.11.2023 | 10:28 Редактор: Елеонора Танева

Безполезна среща, загуба на време за нас. Не чухме доводи защо трябва да продължим с дерогацията и да не бъде спряна. Ще продължи да се пълни престъпният руски режим със стотици милиони от България. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, който си тръгна преди края на Съвета по сигурността при премиера. 

Той не е съгласен дерогацията да остане до март. 

"Видя се, че ще има гласуване в НС. От ПП завиха, че ще отстояват това - новата коалиция ще се роди от "Възраждане", БСП и ПП. Коалицията "Путин" е факт. Ще видим дали от Москва се командва българският парламент и българското правителство", каза още Пеевски.

Той заяви, че Митниците не са си свършили работата, не са контролирали доставките накъде отиват. 

"Санкциите са били нарушавани. Ще подадем сигнали до ДАНС и прокуратурата. 60% са напуснали страната към различни дестинации от Украйна. Чудовищна далавера, по-чудовищна дори от разследването на Politico. Престъпният режим на Путин се обогати под благословията и погледа на българското правителство", коментира Пеевски.


1
1 rate up comment rate down comment 0
К.Николов
преди 5 месеца
Чудовищна далавера, по-чудовищна дори от разследването по Магнитски. Престъпният режим на Пеевски се обогати под благословията и погледа на българския народ ... Сигнализирай за неуместен коментар