Митрополит Киприан благослови Живко Тодоров и заместниците му, пожела им мъдрост

"Екипът е в синхрон с обновлението, което хората очакват да се направи", заяви кметът на Стара Загора

15.11.2023 | 15:05 Редактор: Искра Ангелова
Митрополит Киприан благослови Живко Тодоров и заместниците му, пожела им мъдрост

Старозагорският митрополит Киприан посрещна днес в Митрополитския дом преизбрания кмет на община Стара Загора Живко Тодоров и новия му управленски екип - досегашните заместник-кметове Надежда Чакърова, Радостин Танев и Милена Желева, както и новите лица в екипа - Павлина Делчева и Мартин Паскалев, съобщиха от пресцентъра на митрополията.

През последната седмица, освен в престолния град, владиката присъства на тържествените церемонии по полагането на клетви от новоизбраните кметове и общински съветници в няколко от общините от неговата епархия, обхващаща също Чирпан, Свиленград и Раднево.

Владиката благопожела на всички здраве и мъдрост в делата, като изрази надежда в продължаване на добрите партньорски взаимоотношения на Старозагорската света митрополия с местната власт.

Припомняме, че вчера Тодоров представи пред медиите екипа, с който ще работи през следващите четири години.

"Екипът е в синхрон с обновлението, което хората очакват да се направи. Ще очаквам от заместник-кметовете бързо да влязат в работата и да работят активно, защото хората изискват това от нас. Активна работа, отговорност и повече работа, по-малко приказки", каза Живко Тодоров.

Снимка: Старозагорска митрополия