ГЕРБ внася следващата седмица искане за отнемане на дерогацията на "Лукойл"

Борисов заръча на Десислава Атанасова да следи текста в Закона за енергетиката, "с който ни скарват с всички държави"

20.10.2023 | 20:55 Редактор: Толя Стоянова
ГЕРБ внася следващата седмица искане за отнемане на дерогацията на

"Аз си поемам отговорност за свършеното и ще кажа защо съм гласувал за Асен Василев и "Промяната" - за да имаме правителство. Времето ще покаже, дано не е фатално", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизантите и членове на партията в Русе, където кандидат за кмет на партията е ген. Иван Иванов.

Борисов заръча на Десислава Атанасова: "Задължавам те да следиш този текст в Закона за енергетиката, с който ни скарват с всички държави. Зависим от много държави за Шенген, но ние гласувахме тоя текст. Делян Добрев каза, че сме го проспали сутринта. Но тук мога да се върна към девиза на ПП-ДБ в София за ремонта на ремонта, което не е вярно, защото за паветата си има гаранции в договорите".

"Благодаря за доверието на ген. Борисов и на ръководството на ПП ГЕРБ. До мен стоят хора, които са убедени, че трябва да продължим заедно, да надградим това, което ГЕРБ е изградила", каза ген. Иван Иванов, цитиран от "24 часа".

"Смятаме следващата седмица да внесем проект на решение за отнемане на дерогацията на "Лукойл" - да задължим правителството да му отнеме дерогацията в рамките на седмица, трябва либерализация и да се назначи особен представител. Нашата ПГ знае как се управлява. Нашите колеги кандидати за общински съветници и кметове са се справяли неведнъж с различни предизвикателства", отбеляза Атанасова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 6 месеца
Интересно две години не се сетиха, та точно преди изборите? Сигнализирай за неуместен коментар