Денков към енергетиците: Ако точките от споразумението ни не се изпълнят, ще подам оставка

Какво ще спечелите, ако въпросът не се реши, попита Делян Пеевски

03.10.2023 | 17:46 Редактор: Вяра Димова
Денков към енергетиците: Ако точките от споразумението ни не се изпълнят, ще подам оставка

Депутатът Цончо Ганев от "Възраждане" излъчва онлайн на живо от срещата на енергетиците и миньорите с властта.

"Ако някой ви е казал, че ще изпълни неща, които противоречат на регламента, значи ви лъже", заяви премиерът акад. Николай Денков на срещата с миньорите и енергетиците.

Протестиращите от своя страна искат да се запише точка в споразумението помежду им, което се подготвя в момента, в което е записано, че ако някое от поетите ангажименти не бъде изпълнено, правителството ще подаде оставка.

Денков коментира, че няма нужда това да се упоменава в документа. "Ако някоя от точките от документа, с изключение на поетите такива към ЕС, не бъдат изпълнени, аз ще си подам оставката", подчерта Денков, цитиран от БГНЕС.

"Днес да разпишем документа, утре да го гласуваме в парламента като решение. Тук каквото искате, точките се случват, какво ще спечелите, ако днес въпросът не се реши", заяви и Делян Пеевски от ДПС, след което поиска 30 минути почивка. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
2 rate up comment rate down comment 0
Смешен си
преди 6 месеца
Ако нещо, освен уговореното под масата с ЕС не бъде изпълнено, щял да си подаде оставката". А кой знае какво си обещавал там? Сигнализирай за неуместен коментар