Антон Хекимян: Ще взимам решенията самостоятелно, нямам какво да крия

Никога не съм имал какво да крия, каза кандидатът за кмет на ГЕРБ

25.09.2023 | 10:56 Редактор: Елеонора Танева

Ще имам възможност самостоятелно да вземам решенията си. Обсъдили сме екип, решения, хора, с които да работим заедно за това София да изглежда още по-добре. Това заяви кандидатът за кмет на ГЕРБ в София Антон Хекимян.

"За мен е важно, че през целия си път съм бил пред камерите, никога не съм имал какво да крия. Когато стоиш пред камера, няма какво да криеш, съобразявал съм се с всичко, което трябва да запази моето добро име като журналист и името на медията ми", каза Хекимян. 

Кандидатът за кмет на столицата посочи визията си развитието ѝ - да бъде още по-модерен град, по-зелен, отворен към инвестиции, към младите хора.

"Но преди всичко слагам като акцент образованието. То ще донесе още повече потенциал на града, кадри и ще го развие. Няма да забравяме големите инфраструктурни проекти, които трябва да продължат, за да се превърне София в столица, която да докаже първенството си сред европейските страни", добави Антон Хекимян. 

Той даде заявка, че ще инспектира всички ремонти. 

"Когато се фиксираме върху жълтите павета, които и на мен не ми харесва как са подредени, не можем да видим общата картина. Помня София от 2003 г. със сините спирки, с гащите, които се продаваха на "Витошка", с разбитите булеварди. Аз сега не шофирам по разбити булеварди", подчерта Хекимян.

На коя дата България трябва да празнува своя национален празник?

На 3 март - Денят на Освобождението. Датата не трябва да бъде променяна.
67%
На 16 април - Денят на приемането на Търновската конституция.
1%
На 20 април - Денят на избухването на Априлското въстание.
1%
На 24 май - Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
11%
На 6 септември - Денят на Съединението.
7%
На 22 септември - Денят на Независимостта.
14%
Общо 4227 гласа